Dag 10 Itea – Athene 190 km
Blijf op de hoogte en volg Marjo
27 Augustus 2012 | Griekenland, Athene
Niet veel later zaten we in het hotel aan de kust maar waar was nu het zwembad?. Jawel hoor op het dak met een prachtig uitzicht over de zee en haven. Dat het niet goed gaat met Griekenland is wel te merken, hotels zijn gesloten of er zijn maar een paar kamers bezet, terrassen zijn leeg, weinig verkeer, benzine bijna 2 €, nee het gaat niet goed met Griekenland. Mijn advies is om de Europese geld kraan dan onmiddellijk de sluiten. We kunnen fluiten naar onze centen Rutte!!! Maar ja wij hebben vakantie, het dakzwembad in dus. Leny is net een doorbakken biefstukje, keren als ze gaar is en ik op afstand aan de bar. Ik wou eigenlijk tijdens deze vakantie afkicken maar daar komt geen zak van terecht. Op dit moment heb ik er alweer drie Baco’s op en de avond moet nog beginnen. We gaan eten, en daarna wordt het schrijven moeilijk dus tot de volgende keer.
Groet van Dirk
28 Augustus 2012 - 19:13
Rieky Bens:
Hee Marjo en Mieke en reisgenoten, geniet toch maar van dat versoberde Griekenland, als vakantieganger toch wel leuk, op de gesloten hotels na dan. Maar als je hier over alle bezuinigingen hoort die we mede aan de Grieken en de heer Rutte te danken hebben word je ook niet vrolijk.... Dus geniet er van, veel plezier samen!!! Tot na de vakantie, ik volg jullie! -
29 Augustus 2012 - 00:06
Marjo Miek:
He Riek, inderdaad, snel stoppen met geld pompen in dit land, het is een bodemloze put.
Misschien dat ik onze Sambeekse Emiel Roemer straks, mede met dit verslag, kan overtuigen om dat ook daadwerkelijk te doen.
Voor ons is het nu wel een voordeel; we krijgen er hier nu veel voor terug. Hotels met zwembad op het dak van 140,- voor 60,- euro, Er is bijna altijd plaats, het is lekker rustig op de weg etc etc. -
29 Augustus 2012 - 08:48
Fikkie:
Merk dat er veel te zien is. Maar die temperaturen zijn mij een beetje te hoog. Misschien wel beter uit te houden als in Nederland, maar toch. Jullie kunnen er waarschijnlijk beter tegen.
Ja, die bodemlose put. Ik heb er ook geen vertrouwen in, maar ze blijven er maar geld in pompen.
En een hotel voor 1 tot 2 uur? Wist niet dat mensen zo weinig tijd hebben om te slapen......... :-))))))):) -
29 Augustus 2012 - 16:55
Appeltje ;-):
niet op Rutte stemmen dus hahaha!