Dag 14 en 15 terug naar huis
Door: Marjo
Blijf op de hoogte en volg Marjo
26 Juni 2016 | Nederland, Sambeek
Joost brengt ons in alle vroegte met de bus naar het vliegveld. We nemen meteen afscheid van hem want hij vliegt pas enkele uren later. Het inchecken op het vliegveld gaat allemaal heel voorspoedig en precies op tijd gaan we de lucht in.
In New York hebben we een overstap en moeten we 3 uurtjes wachten. Dit gaat snel voorbij want er is veel te zien. Het vliegtuig naar A’dam vertrekt door 2 overboekingen drie kwartier te laat.
Er worden 2 vrijwilligers gevraagd die nog een nachtje in New York willen blijven. Als vergoeding krijgen ze $ 700,-pp. Wij zijn toch wel blij dat we weer naar huis kunnen en slaan deze leuke aanbieding af. We gaan tijdens deze vluchten ineens 9 uur vooruit in de tijd. Dus als we straks landen is het alweer zaterdagmorgen.
Dag 15 za 25 juni. A’dam - Sambeek
We landen om omstreeks 7:45uur op Schiphol. Halen de koffers op en dan nemen we afscheid van de groep. Alleen Jo en leentje zijn we kwijt geraakt. Die zien we nog wel een keer als we de filmbeelden van Leentje op gaan halen. Bij de uitgang staat onze goede vriend Rene Liem; de reisleider van een eerdere motorreis naar Indonesië. Hij vraagt of we nog even meegaan naar het nieuwe appartement van zijn moeder van 91 die in Haarlem woont. We kunnen daar eerst lekker douchen, bekijken het appartement en de mooie Indische tuin en krijgen heerlijke zelfgemaakte bami goreng. Om half twee brengt Rene ons terug naar Schiphol alwaar we de intercity naar Nijmegen nemen. Daarna met de ronkende Veolia dieseltrein naar Boxmeer. Hier staat Helma (onze buurvouw) ons al op te wachten om ons even later af te zetten voor onze woning in Sambeek. Helma heeft twee weken voor de poesjes gezorgd (bedankt nog Helma). We zijn weer thuis en inmiddels vanaf vrijdagmorgen 03:00 uur ruim 26 uur onderweg geweest.
27 Juni 2016 - 11:40
Berry Bronkhorst:
welkom thuis na een prachtige reis.
bedankt voor jouw verhalen, we konden op deze unieke wijze jullie reis volgen
hartelijke groet van Ineke en Berry -
27 Juni 2016 - 12:05
Dirk:
Welcome back, bedankt voor de reisverslagen, nu voorlopig nagenieten en in januari 2017 over een volgende reis nadenken, misschien kunen wij dan weer meedenken.
Groetjes van Dirk&Leny -
27 Juni 2016 - 12:26
Twan:
Fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn!
Geniet nog maar een tijdje na..!! -
27 Juni 2016 - 17:25
Frans Van Der Mark:
Fijn dat jullie weer lekker thuis zijn na die mooie reis en nu weer lekker verder op je Honda GW!
Bedankt voor de leuke en informatieve reisverslagen.
Hartelijke groeten,
Frans (mede namens Pauline)
27 Juni 2016 - 19:12
Oona:
Hoi.....kauwgirl en kauwboy, super vakantiel ben heeeeeeel benieuwd naar de verhalen, film en foto's.
Tot gauw....... -
27 Juni 2016 - 23:05
Ria:
alweer thuis dat word op de bank de beentjes omhoog en nagenieten, ben benieuwd naar de verhalen en foto's
29 Juni 2016 - 07:57
Fikkie:
Oei,
ik had die gratis overnachting en $700,- p/p toch nog eens overwogen. Had je meteen New York kunnen bekijken.
Maar van de andere kant, na die hitte zou ik ook verlangen naar het Hollands klimaat.
Welcome back. -
29 Juni 2016 - 19:07
Roy Lichteveld:
Hallo beste Marjo&Mieke.
Mooie verslagen.heb ze helaas niet allemaal gelezen.
Tot gauw Grts.Roy.