Voorbereiding in volle gang
Door: Marjo
Blijf op de hoogte en volg Marjo
20 April 2015 | Nederland, Sambeek
Nog een week of 7 en dan is het zover.
Ik heb er zin in; jullie ?
Dit jaar gaan we, Samen met Hans en Sies van het Brummerke, een motorreis maken door Ierland.
De heenweg gaan we op de nachtboot van IJmuiden naar New Castel.
Dan rijden we door een stukje door Engeland en Schotland om dan in Cairnryan de veerboot op naar Belfast (Ierland). In Belfast blijven we 2 nachten dan gaan we beginnen met een prachtige rit door Noord Ierland: De Causeway Coastal Route van +/-350km.
Hierna gaat de rit over in de een van s' werelds mooiste wegen "de Wild Atlantic Way". Een tocht van ruim 2800km.
Daarna rijden we eerst onderlangs waarna het weer omhoog gaat om te eindigen in de Hoofdstad "Dublin". Ook deze stad willen we eens goed berichten en daar nemen we dan ook een extra dag de tijd voor.
Dan wordt het weer tijd om de boot naar Engeland te nemen. Via het zuiden komen we na een aantal dagen aan in Dover alwaar we gebruik maken van de tunnel-trein. In Belgie verblijven we nog een nacht in het motorloft-hotel Groenendijk in Oostende en dan zit de reis er toch echt op!
Hopelijk gaan jullie ons weer volgen en laten jullie zo af en toe ook nog een berichtje achter.
Groet van Marjo & Annemieke en Hans & Sies
13 Juni 2015 - 10:57
Appeltje ;-):
Zojuist geplaatst | Door: appeltje ;-)
Marjo, Mieke ,
Ik ben al in Beverwijk hoor.
Het regent hier :-( maar bakske leut en bakske thee staan klaar ! en een lekker sjokoladekoekje ook ;-)
heb jullie net ff gebeld maar in neem aan dat jullie onderweg zijn ...............
tot straks !
René Liem